>>test

Friday, September 10, 2010

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1431H





Biar Aidil Fitri dirayakan dengan cara berbeza
Kerana dipisah oleh jarak dan masa
Yang diharap kekal selama-lama
Mesra hubungan sesama kita

Minal Aidil Wal Faizin


p/s : Itu benar-benar adik saya, dan dia tiada hubungan darah dengan Senior Aizat, ok?
p/s : Better late than never, buat malam buta. Sila jangan kutuk ye



8 comments:

Syahida Majid said...

(To my broda, kalau baca) Sori mori. Kolej MARA Seremban terlupa letak

Cidak said...

selamat hari raya kak shi..
maaf zahir takde batin.

~Op.Muiz~ said...

Selamat Hari Raya Kak Syi...

Maafkan saya tercungkil mata dalam Coaster pada satu waktu dulu.
(kalau ingat lah)

Syahida Majid said...

(gelak guling-guling)
Ingat lagi maknanya.. Haha

Minta maaf juge kerana menyebabkan anda menggelabah waktu tu, buat-buat bz (mmg tgh bizi pun, nak meting MEKAP petang tu). Segan seh.

aisyah said...

syie

salam eid mubarak 1431H~!

maaf banyak2

cuma..errr..
maaf LAHIR batin?

tersilapkah?
atau disengajakan?

=)

Syahida Majid said...

Selamat-selamat Along~

Ish, tau la dah berapa tahun duduk Mesir, takkan Bahasa Melayu pun dah lupe..?

aisyah said...

oit~

along silap ke awak yang silap?

tuh
kad ucapan awak ngan adik tuh
cuma tengok balik~

Syahida Majid said...

LAHIR batin. No typo
Gi lah sekolah balik oit

Kalau tak caye, blog FT pun cenggini. Tak caya lagi? Google la kakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 Terbang | Lihat | Tafsir. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates | Blogger Styles | WP by Masterplan