>>test

Sunday, December 26, 2010

Berita Baik



hip hip horray!!


Saya kira ini betul-betul berita baik. Kerana saya sendiri teruja!


Dengan sukacita dan suka benarnya dimaklumkan, blog ini akan kembali beroperasi.

Terima kasih buat pembaca-pembaca yang selalu bertanya akan kehadiran kembali laman Terbang tapi tak punya sayap ini. Walaupun yang bertanya tidaklah sampai 20 orang, tapi andai yang bertanya SEORANG sekali pun saya terasa cukup berharga.

Pertanyaan-pertanyaan kalian membuatkan saya kembali berfikir, wajar atau tidak blog ini dibuka kembali.

Setelah membuat beberapa pertimbangan, juga beberapa rombakan, insha Allah, bismillah, inilah keputusannya.

Mudah-mudahan inilah usaha saya untuk bersedekah kepada kalian. Saham yang berpanjangan.

Inilah satu usaha yang bakal terus hidup setelah nyawa tiada dikandung badan.

Jangan mati dengan kematian!

3 comments:

-hazen said...

terbaik,

tepianmuara said...

alaaaaaa...


kan dah cakap nak rembat ayat last tu..ish,dah keluar kat sini, tak hot la.

haha.

selamat hidup semula.

=)

Anonymous said...

Alahai, lupelah encik tepianmuara. Lain kali cepat sikit seludup ke blog

.tuanrumah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright 2009 Terbang | Lihat | Tafsir. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates | Blogger Styles | WP by Masterplan